dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Ion Chicu, noul prim-ministru al Republicii Moldova

Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniștri în frunte cu Ion Chicu și programului său de activitate. Noul guvern a fost susținut joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați din fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Deputații Blocului ACUM au părăsit sala de ședințe înainte de procedura de vot.

Mai multe

Simona Halep a ratat calificarea în Turneulul Campioanelor

Simona Halep a ratat calificarea în Turneulul Campioanelor

Vineri, 1 noiembrie 2019, 21:23

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a fost învinsă în trei seturi de Karolina Pliskova, care s-a calificat astfel în semifinale. Cehoaica a câştigat meciul după o oră şi 45 de minute de joc.

Karolina Pliskova a început excelent meciul, în timp ce Simona Halep a greşit mult.  Primul set s-a încheiat cu un neverosimil 6-0 pentru cehoaică, în doar 20 de minute de joc.

Astfel, Pliskova şi-a făcut serviciul, apoi a reuşit break-ul la zero, restabilind egalitatea. A urmat un nou break reuşit de Simona, pentru 3-2, confirmat de această dată. Românca a reuşit un nou ghem şi s-a desprins la 5-2. Şi-a făcut apoi serviciul, după un ghem extrem de disputat, cu multe egalităţi, şi a câştigat primul set cu 6-2, pentru a trimite meciul în decisiv.

Simona Halep şi Karolina Pliskova s-au întâlnit pentru a 11-a oară în carieră, iar scorul întâlnirilor directe este acum 7-4 pentru jucătoarea noastră.