spital1

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 101 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 965

Încă 101 persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 4 sunt de import (2 - Marea Britanie, 1 - Franța, 1 - Rusia) și 97 cu transmitere locală (Chișinău - 23, Ștefan-Vodă - 16, Glodeni - 11, Ialoveni - 8, Orhei - 7, etc). Potrivit ministerului Sănătății, niciun caz suplimentar nu a fost înregistrat în municipiul Soroca.

Mai multe

Simona Halep a ratat calificarea în Turneulul Campioanelor

Simona Halep a ratat calificarea în Turneulul Campioanelor

01-11-2019 21:23

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a fost învinsă în trei seturi de Karolina Pliskova, care s-a calificat astfel în semifinale. Cehoaica a câştigat meciul după o oră şi 45 de minute de joc.

Karolina Pliskova a început excelent meciul, în timp ce Simona Halep a greşit mult.  Primul set s-a încheiat cu un neverosimil 6-0 pentru cehoaică, în doar 20 de minute de joc.

Astfel, Pliskova şi-a făcut serviciul, apoi a reuşit break-ul la zero, restabilind egalitatea. A urmat un nou break reuşit de Simona, pentru 3-2, confirmat de această dată. Românca a reuşit un nou ghem şi s-a desprins la 5-2. Şi-a făcut apoi serviciul, după un ghem extrem de disputat, cu multe egalităţi, şi a câştigat primul set cu 6-2, pentru a trimite meciul în decisiv.

Simona Halep şi Karolina Pliskova s-au întâlnit pentru a 11-a oară în carieră, iar scorul întâlnirilor directe este acum 7-4 pentru jucătoarea noastră.