99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

DE ULTIMĂ ORĂ

99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

Astăzi, 24 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 99 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 6 în Transnistria.

Mai multe

Simona Halep, Sport, România

Simona Halep surprinde pe toată lumea și dezvăluie avantajul cu care speră să-și păstreze supremația: „E punctul meu forte”

01-01-2019 12:12

Simona Halep, locul 1 WTA, va debuta în acest sezon în Australia, la Sydney, în perioada 6-12 ianuarie, primul turneu din noul sezon. Românca a declarat, că este pregătită să se confrunte cu condiţiile grele de la Antipozi şi că va lua în vedere toate aspectele importante, căldura excesivă fiind un avantaj pentru ea.

„Mie îmi place să joc pe căldură. Condiția fizică e o parte importantă a jocului meu și un punct forțe al meu. E ceva pentru care lucrez foarte mult pe toată durata anului. Când ai meciuri lungi în condiții grele, e un mare ajutor psihologic să știi că poți trece linia.

Experiența mă ajută să știu tot ce trebuie să fac pentru a mă recupera și pentru a avea grijă de mine. Astfel, încerc să nu mă gândesc la căldura foarte mare ca la un lucru negativ. Vreau doar să mă pregătesc cât de mult e necesar și să fiu precaută”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat pentru Courieri Mail.

Persoanele responsabile a turneului de la Australian Open au decis introducerea unor reguli pentru a lupta împotriva căldurii excesive de care jucătorii s-au plâns la edițiile precedente.

Reamintim, că în timpul finalei pierdute în 2018 împotriva danezei Caroline Wonziacki, Simona Halep a cerut intervenția medicilor, acuzând probleme cauzate de căldură. Nu a fost singura care s-a plâns de asta.