dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Primul caz confirmat de coronavirus în România

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și cu rezultat negativ.

Mai multe

IT, chisinau

Chişinău a fost desemnat oraşul anului din Europa de Sud-Est pentru dezvoltarea sectorului TI

Vineri, 7 februarie 2020, 19:50

Chișinău a fost desemnat orașul anului din Europa de Sud-Est pentru susținerea și dezvoltarea sectorului tehnologiilor informaţionale, inclusiv a serviciilor de outsourcing (externalizare).

Chişinăul a câștigat premiul „Emerging city of the year in SEE”, devansând orașe precum Tbilisi și Sofia, în cadrul uneia dintre cele mai importante conferințe din domeniul Business Process Outsourcing & Shared Service Center – „CEE Business Services Summit and Awards 2020”, desfășurată recent la Varșovia și Polonia.

Distincția a fost acordată capitalei Moldovei de către un juriu compus din aproximativ 30 de reprezentanți ai celor mai mari companii globale din domeniul BPO&SSC.

Potrivit organizatorilor, premiul este un pas important pentru țara noastră și constituie începutul unei noi etape pentru dezvoltarea economică a țării și atragerea de noi investiții.