coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 161 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. Bilanțul infectărilor ajunge la 752

Încă 161 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Republica Moldova. Dintre acestea, 11 cazuri sunt de import, iar 150 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul persoanelor infectate ajunge la 752. Menționăm că astăzi s-a înregistrat un număr aproape dublu de cazuri de infectare.

Mai multe

IT, chisinau

Chişinău a fost desemnat oraşul anului din Europa de Sud-Est pentru dezvoltarea sectorului TI

07-02-2020 19:50

Chișinău a fost desemnat orașul anului din Europa de Sud-Est pentru susținerea și dezvoltarea sectorului tehnologiilor informaţionale, inclusiv a serviciilor de outsourcing (externalizare).

Chişinăul a câștigat premiul „Emerging city of the year in SEE”, devansând orașe precum Tbilisi și Sofia, în cadrul uneia dintre cele mai importante conferințe din domeniul Business Process Outsourcing & Shared Service Center – „CEE Business Services Summit and Awards 2020”, desfășurată recent la Varșovia și Polonia.

Distincția a fost acordată capitalei Moldovei de către un juriu compus din aproximativ 30 de reprezentanți ai celor mai mari companii globale din domeniul BPO&SSC.

Potrivit organizatorilor, premiul este un pas important pentru țara noastră și constituie începutul unei noi etape pentru dezvoltarea economică a țării și atragerea de noi investiții.