dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Ion Chicu, noul prim-ministru al Republicii Moldova

Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniștri în frunte cu Ion Chicu și programului său de activitate. Noul guvern a fost susținut joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați din fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Deputații Blocului ACUM au părăsit sala de ședințe înainte de procedura de vot.

Mai multe

Dacia

Dacia Duster a ajuns la performanță istorică în toată Europa

Miercuri, 2 octombrie 2019, 10:11

Modelul Duster al producătorului autohton Dacia a reușit o performanță istorică. A ajuns al doilea cel mai bine vândut automobil din Europa, în luna august.

Pentru prima dată în istorie, producătorul de la Mioveni a urcat și pe locul 4 în Europa la vânzările pentru modelul Sandero.Dacia a vândut în total 51.692 autoturisme, din care aproximativ 37.000 au fost cele două best-sellere, Duster și Sandero. 

Totodată, a fost unul extrem de favorabil mărcii Dacia deoarece cei mai mulți constructori auto au înregistrat scăderi masive. Așadar, doar Mercedes, Skoda și Ford au mai înregistrat creșteri în august, în afară de Dacia, dintre mărcile de volum.

În cifre absolute, luna august este cea mai bună pentru marca Dacia în acest an. În luna iunie, automobilele Dacia depșeau 58.000 de unități vândute, iar în iulie erau peste 52.000.