coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 161 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. Bilanțul infectărilor ajunge la 752

Încă 161 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Republica Moldova. Dintre acestea, 11 cazuri sunt de import, iar 150 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul persoanelor infectate ajunge la 752. Menționăm că astăzi s-a înregistrat un număr aproape dublu de cazuri de infectare.

Mai multe

SMURD

(VIDEO/FOTO) SMURD mai salvează o viață! A transportat un bebeluș de 9 luni la de la Cahul la Chișinău

05-11-2019 15:00

Un bebeluș de 9 luni a avut nevoie de intervenția aeriană a unui echipaj SMURD Galați, după ce a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului.

Intervenția a avut loc astăzi, 5 noiembrie. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, micuţul este dintr-o familie din localitatea Crihana Veche, raionul Cahul care a primit arsuri, după ce o cratiţă cu apă fierbintea a căzut din imprudenţă.

SMURD

Echipajul SMURD Galaţi a preluat copilul din cadrul spitalului din Cahul şi l-a transportat pe calea aerului la Chişinău. Pe parcursul zborului minorul a fost strict monitorizat, fără de a suporta complicaţii.

SMURD

La aterizarea elicopterului pe stadionul Dinamo din capitală, copilul a fost preluat de o echipă de medici şi transportat de urgenţă la Spitalul Republican pentru Copii Emilian Coţaga pentru îngrijiri ulterioare.

SMURD

SMURDSMURDSMURDSMURDPotrivit IGSU aceasta este a paisprezecea intervenţie aero – medicală SMURD de la începutul anului 2019 pentru cetăţenii din Republica Moldova.