dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Ion Chicu, noul prim-ministru al Republicii Moldova

Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniștri în frunte cu Ion Chicu și programului său de activitate. Noul guvern a fost susținut joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați din fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Deputații Blocului ACUM au părăsit sala de ședințe înainte de procedura de vot.

Mai multe

SMURD

(VIDEO/FOTO) SMURD mai salvează o viață! A transportat un bebeluș de 9 luni la de la Cahul la Chișinău

Marți, 5 noiembrie 2019, 15:00

Un bebeluș de 9 luni a avut nevoie de intervenția aeriană a unui echipaj SMURD Galați, după ce a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului.

Intervenția a avut loc astăzi, 5 noiembrie. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, micuţul este dintr-o familie din localitatea Crihana Veche, raionul Cahul care a primit arsuri, după ce o cratiţă cu apă fierbintea a căzut din imprudenţă.

SMURD

Echipajul SMURD Galaţi a preluat copilul din cadrul spitalului din Cahul şi l-a transportat pe calea aerului la Chişinău. Pe parcursul zborului minorul a fost strict monitorizat, fără de a suporta complicaţii.

SMURD

La aterizarea elicopterului pe stadionul Dinamo din capitală, copilul a fost preluat de o echipă de medici şi transportat de urgenţă la Spitalul Republican pentru Copii Emilian Coţaga pentru îngrijiri ulterioare.

SMURD

SMURDSMURDSMURDSMURDPotrivit IGSU aceasta este a paisprezecea intervenţie aero – medicală SMURD de la începutul anului 2019 pentru cetăţenii din Republica Moldova.