spital1

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 101 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 965

Încă 101 persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 4 sunt de import (2 - Marea Britanie, 1 - Franța, 1 - Rusia) și 97 cu transmitere locală (Chișinău - 23, Ștefan-Vodă - 16, Glodeni - 11, Ialoveni - 8, Orhei - 7, etc). Potrivit ministerului Sănătății, niciun caz suplimentar nu a fost înregistrat în municipiul Soroca.

Mai multe

ss

Programul manifestărilor de Hramul orașului Chișinău

14-10-2019 03:46

Expoziţii, concerte şi focuri de artificii de Hramul Oraşului Chişinău. Sărbătoarea va începe cu depunerea de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, după care va urma Liturghia de Hram.

Ulterior, în inima Capitalei va fi organizată și o expoziție de artizanat. Autorităţile nu au uitat nici de cei mici organizând pentru ei un spectacol muzical. Iar în grădina publică Ștefan cel Mare și Sfânt vor avea loc mai multe activități de divertisment.

Spre seară. chișinăuienii. dar și oaspeții capitalei se vor putea strânge într-o horă mare. Pe scenă vor evolua mai mulți artiști din Republica Moldova. printre care și Zinaida Julea, Vali Boghean, Adriana Ochișnu, Igor Cuciuc și alții. Invitații speciali ai serii vor fi Andra, Fuego dar și orchestra „Ciocârlia". Sărbătoarea se va încheia cu un spectacol de focuri de artificii.

Program Hramul Oraşului ChisinauProgram Hramul Oraşului Chisinau

Program Hramul Oraşului ChisinauAmintim că hramul orașului Chișinău, numit și „Ziua orașului”, este sărbătorit în fiecare an la 14 octombrie.