dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Primul caz confirmat de coronavirus în România

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și cu rezultat negativ.

Mai multe

Greta Thunberg

BBC va crea un serial TV despre Greta Thunberg

Miercuri, 12 februarie 2020, 17:14

Activista Greta Thunberg va fi subiectul unui nou serial TV produs de BBC. În serial se va relata cauza pentru care luptă adolescenta. De serialul despre Greta Thunberg se va ocupa BBC Studios Science Unit, însă nu există încă detalii legate de o dată de lansare.

Activista în vârstă de 17 ani a devenit una dintre cele mai reprezentative simboluri ale mișcării împotriva schimbărilor climatice. Acum, aceasta primește propriul serial care va documenta călătoria sa în jurul lumii și campaniile sale pentru climă.

De asemenea, serialul va arăta și o parte mai personală a Gretei și felul în care aceasta se raportează la dezvoltarea sa în lumina reflectoarelor, dar și dificultățile întâmpinate în scrierea discursurilor sau întâlnirea marilor lideri mondiali.

„Schimbările climatice sunt probabil cea mai importantă problemă a vieții noastre, astfel încât e oportun să facem un serial care explorează faptele și știința din spatele acestui subiect complex”, a declarat producătorul executiv Rob Liddell.