f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

ff

Cristi Obrijanu: „Cred că este un lucru firesc ca unioniştii să îşi delege propriii reprezentanți în Parlament”

17-02-2019 10:53

„Cred că este un lucru firesc ca unioniştii să îşi delege propriii reprezentanți”. Declarația îi aparține lui Cristi Obrijanu, un tânăr activ, care militează pentru reîntregirea neamului românesc. Activistul a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Cristi Obrijanu?

Sunt un tânăr de 20 de ani, în prezent studiez dreptul la UCCM şi relațiile internaționale la universitatea „Dunărea de jos". Îmi plac lucrurile simple, gesturile sincere şi detest minciuna.

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Fiind un susținător al Reunirii, participam la manifestațiile organizate de unionişti, dar mă limitam doar la câteva poze pe facebook, sperând orbeşte că acest lucru va schimba ceva. Totuşi, într-un moment mi-am dat seama că susținerea pasivă, care este şi ea un lucru bun, nu este suficientă pentru a-mi atinge obiectivul. Am decis sa mă alătur organizației Unirea ODIP, pentru că este cea mai activă din punct de vedere social, iar în prezent regret doar un singur lucru, că nu am devenit membru mai devreme. 

ff

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Parlamentul reprezintă voința poporului, sau cel puțin ar trebui s-o reprezinte, astfel că orice segment al populației îşi are expresia în Parlament. Cred că este un lucru firesc ca unioniştii să îşi delege propriii reprezentanți, deoarece numai pe cale politică ne putem atinge obiectivul.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

L-am cunoscut pe Vlad în vara anului 2018, şi încă din prima zi mi-a lăsat o impresie pozitivă. Îl susțin pentru că am văzut în el un lider înnăscut, care luptă pentru valorile noastre naționale.

ffMenționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

ff