Țîrdea

Bogdan Ţîrdea, despre motivele înfrângerii lui Dodon: Cetăţenii au fost hipnotizați

Corina Bezer

Dar care este motivul pentru care cetăţenii au crezut asta? A avut loc efectul sugestiei (sugestia colectivă). Uriaşa caracatiţă media, în care Occidentul a pompat zeci de milioane de euro, a început să scornească falsuri şi minciuni despre Igor Dodon. Este vorba de peste 100 de mijloace media, inclusiv peste 25 de canale TV (TV8, Jurnal TV, Pro TV, TVR, BTV), 20 de posturi de radio, zeci de portaluri precum point.md, newsmaker.md, rise.md, Ziarul de Gardă. Şi nu mai vorbim de cele 100 de ONG-uri cu un buget de peste 107 milioane de euro”, a declarat Bogdan Ţîrdea, în analiza sa. 

Deputatul susţine că cei din opoziţie „peste tot, zi şi noapte, au repetat acelaşi lucru şi fără dovezi: Sandu este un politician sincer, Dodon este un hoţ! Şi cetăţenii au văzut acest lucru la toate televiziunile, peste tot pe fb, instagram etc”.

Când au fost întrebaţi ce anume a furat Dodon, ei au început să se bâlbâie! Această isterie a avut un singur scop – de a acoperi adevăratele falsificări din Europa de Vest … Există zeci de videoclipuri în care alegătorilor din aceste țări li s-au dat bani și li s-au organizat transportarea. În medie, o persoană din străinătate a votat în 15 secunde”, a conchis Ţîrdea.