dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Ion Chicu, noul prim-ministru al Republicii Moldova

Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniștri în frunte cu Ion Chicu și programului său de activitate. Noul guvern a fost susținut joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați din fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Deputații Blocului ACUM au părăsit sala de ședințe înainte de procedura de vot.

Mai multe

Dorin Chirtoacă

De Ziua Chișinăului, Dorin Chirtoacă își suspendă activitatea electorală

Luni, 14 octombrie 2019, 08:56

Candidatul Partidului Liberal pentru funcţia de primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, a anunţat că astăzi, 14 octombrie, de Hramului Chişinăului, îşi suspendă pentru o zi activitatea electorală. Fostul edil al oraşului a îndemnat şi ceilalţi candidaţi să-i urmeze exemplul.

„Haideţi să nu stricăm sărbătoarea orăşenilor, pentru că ei o merită şi o aşteaptă un an de zile. Transmit doar un mesaj de felicitare. Vă doresc sănătate, bucurie, putere, dorinţă de a merge înante şi să ne bucurăm de ceea ce am reuşit împreună. Nicăieri nu s-au făcut toate odată, se vor face şi aici pas cu pas, dar aşa oraş cum este Chişinăul nu are nimeni ”, a declarat Dorin Chirtoacă într-un live pe pagina sa de facebook.