igor dodon

Dodon, în „lupta” cu unioniștii: „Dacă situația va ieși de sub control pe 25-27 martie, eu voi forma un front național”

Corina Bezer

„Mișcarea unionistă poate avea și deja are un efect invers – de mobilizare a cetățenilor în apărarea statalității moldovenești. Patria e prețuită mai ales atunci cînd este amenințată din exterior, de forțe care doresc distrugerea și dispariția noastră.

Zilnic în adresa mea vin mesaje din teritoriu, în care oamenii se arată indignați și revoltați de acțiunile antistatale ale unioniștilor susținuți din exterior, dar și de suportul tacit oferit lor din interior.

Numai într-un stat cu voință politică paralizată e posibil ca în primării să fie semnate acte anticonstituționale, de lichidare a statalității și independenței. Inacțiunea organelor de stat înseamnă suport direct, fie și ascuns, al activității antistatale a unioniștilor”, a scris Dodon pe facebook.

El susține că aceste acțiuni atentează la „statalitatea și independența” Republicii Moldova.

Amintim că cea mai mare manifestație unionistă de la independența Republicii Moldova va avea loc duminică, 25 martie 2018, la ora 12.00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Amintim că cea mai mare manifestație unionistă de la independența Republicii Moldova va avea loc duminică, 25 martie 2018, la ora 12.00, în Piața Marii Adunări Naționale.