f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Igor Dodon

(FOTO/ VIDEO) „Asta-i tot?” Igor Dodon a plecat de la Președinție sub huiduielile oamenilor

24-12-2020 15:25

Moment jenant pentru fostul președinte, Igor Dodon. După ceremonia de transmitere a puterii către noul șef de stat, Maia Sandu, Igor Dodon a părăsit clădirea instituției prezidențiale sub huiduielile și scandările oamenilor. „Rușine”, „Iuda”, sunt doar câteva dintre apelativele sub care Dodon a urcat în mașină și a plecat de la Președinție.

Igor Dodon a întâmpinat-o pe Maia Sandu cu un buchet de flori. Ulterior, aceștia au mers într-o altă sală pentru ceremonia protocolară de transmitere a stindardului. 

vv

jjDupă înmânarea stindardului, Igor Dodon a întrebat: „Asta-i tot?”. După care a părăsit clădirea președinției. Oamenii au scandat „trădătorul” și „Iuda” și l-au huiduit.

Președinta țării a invitat manifestanții să intre în curtea președinției. Un grup de manifestanți a urcat până la ușa clădirii. Oamenii au scandat „Maia Sandu și poporul!”.

ff

Menționăm că transmiterea puterii a fost ultima parte a programului de investire a președintelui Maia Sandu.