Igor Dodon voteaza referendum

Igor Dodon, pus la punct de un funcționar electoral! „Aveți buletine în limba moldovenească? - Nu, avem doar în LIMBA ROMÂNĂ”

Duminică, 19 noiembrie 2017, 11:53

Igor Dodon, pus la punct de un funcționar electoral! Venind să voteze în cadrul referendumului local de demitere a lui Dorin Chirtoacă, un funcționar electoral l-a întrebat dacă dorește buletin de vot în limba rusă sau în limba română.

Președintele Republicii Moldova a declarat că dorește un buletin în „limba moldovenească”. La rândul său, funcționarul electoral, care avea la mână o panglică tricoloră, i-a răspuns că buletine în limba moldovenească nu există și sunt doar în limba română. Igor Dodon s-a conformat și a răspuns: „Dați de care aveți”.

După ce și-a exprimat opțiunea de vot, Igor Dodon a declarat: „Cred că este important că astăzi noi am oferit chișinăuienilor posibilitatea de a vota pentru schimbarea situației în Chișinău. Am dat această posibilitate pentru că am semnat și eu pentru referendum, atunci când cu peste 80.000 de chișinăuieni am inițiat acestreferendum. Faptul că astăzi are loc referendumul deja este o reușită a noastră”.

Ți-a plăcut articolul? Abonează-te:

Sau distribuie-l și tu:

Distribuie