Șalaru Traian Băsescu parlament PUN ACUM deputați 2019

Neînțelegeri în PUN? Deși acum o lună, Traian Băsescu încuraja o alianță ACUM-PSRM, Anatol Șalaru spune că acest lucru ar provoca proteste

Ana Maria Madan

„Se vorbește despre aceasta și dacă se va întâmpla, atunciaceasta înseamnă că blocul ACUM își semnează decesul și va face un act de trădare fiindcă aceasta înseamnă că PSRM îi va reveni Ministerul Apărării, Ministerul de Externe, SIS, Ministerul de Interne și alte domenii pe care le vor controla”, a menționat Anatol Șalaru la emisiunea „Butonul roșu” de la postul de televiziune Moldova 1. 

Recent, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, prezent la o întâlnire cu cetățenii români din Republica Moldova a fost întrebat ce crede despre situația politică actuală de la noi din țară și cine cu cine ar trebui sa facă alianță.

„Daca discutăm de ACUM, te uiti, ce-i mai rău, să-l perpetuezi pe Plahotniuc și oligarhia lui la putere sau să fii într-un Guvern cu socialistii. Deci ori cu Plahotniuc, ori cu socialiștii. Eu l-aș trece în opoziție pe Plahotniuc și m-aș duce cu socialiștii ca să-l împiedic pe Dodon să duca țara către Moscova, spre exemplu” a spus atunci Traian Basescu.

Traian Băsescu PUN PSRM ACUM parlament 2019