dd

Partidului Unităţii Naţionale și-a desemnat candidatul la funcția de deputat pe circumscripția 33. Cine este acesta

Marți, 10 septembrie 2019, 10:32

Expertul economic Sveatoslav Mihalache, membru al Partidului Unităţii Naţionale, va candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 33 (Chișinău, suburbii). Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, colegii și conducerea PUN de la București și Chișinău mi-au cerut să candidez în circumscripția 33 Chișinău. Am acceptat misiunea și mă simt onorat să-mi aduc contribuția prin toate cunoștințele, expertiza profesională și puterile sufletești. Într-o lume normală în care drepturile românilor la o Țară unită ar fi respectate, aș fi rămas un contabil preocupat de evoluția lumii financiare, analizând oscilațiile burselor din New York sau Londra la o bere cu colegii finanțiști sau într-un mod academic in aula universitara cu discipolii mei. Din păcate, Țară noastră nu-i întreagă nici astăzi, după 80 de ani de la odiosul pact sovieto-german. Din păcate, pericolul unui nou pact și mai nociv pentru noi, românii, persistă și astăzi, ba mai mult, cei în care ne-am pus nădejdea si pe care i-am votat și sprijinit, blocul ACUM, și-au încălcat absolut toate promisiunile”, a menționat Sveatoslav Mihalache.

„Nu știu dacă sunt cel mai indicat candidat pentru circumscripția 33 Chișinău, dar știu și sunt sigur că nu-mi voi încălca niciodată promisiunile făcute în fața compatrioților mei și niciodată nu voi face tranzacții cu destinul neamului meu”, a mai adăugat acesta.