Ilie Crețu

Și partidele se alătură Marșului Unirii! Tineretul Liberal și-a îndemnat susținătorii să participe sâmbătă la Marșul Unirii

Vineri, 1 decembrie 2017, 22:37

Unirea face Puterea! După acest slogan se conduce întreaga mișcare unionistă din Republica Moldova, care va participa sâmbătă, 2 decembrie, la Marșul Unirii, organizat de Alianța pentru Centenar. Tinerii liberali și-au îndemnat susținătorii să participe la manifestație, chemând totodată la unitate națională.

Liderul Tineretului Liberal din sectorul Ciocana, Ilie Crețu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că în ultima perioadă, numărul celor care simt românește a crescut simțitor grație eforturilor comune atât a societății civile, cât și a unor partide unioniste. „Nu putem să nu ne solidarizăm cu Alianța pentru Centenar, care va organiza un Marș pentru Unire. Îndemnăm toți simpatizanții Partidului Liberal și membrii Tineretului Liberal să fie prezenți. Trebuie să demonstrăm că suntem uniți”, a declarat Ilie Crețu.

Amintim că pe data de 2 decembrie 2017, ora 14.00, din fața monumentului marelui domnitor Ștefan Cel Mare și Sfânt, va porni Marșul Unirii, un eveniment care vine să reamintească despre faptul că, la 99 de ani după Marea Unire din 1918, Basarabia, care a fost prima dintre provinciile românești ce și-a anunțat unirea, rămâne azi nedreptățită și izolată de patria mamă România.

Ți-a plăcut articolul? Abonează-te:

Sau distribuie-l și tu:

Distribuie