ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

d

STOP CADRU// Mesajul „filozofic” al lui Dodon în „lupta” cu unioniștii

Luni, 12 martie 2018, 12:38

Se pare că amploarea mișcării unioniste îl îngrijorează tot mai mult pe Igor Dodon. Astfel, unionismul este combătut la Chișinău cu panouri de „glorificare a Patriei”.

La iniţiativa lui Igor Dodon, prin toată Republica Moldova au fost instalate panouri cu un mesaj pentru unioniştii de pe ambele maluri ale Prutului: „Unionismul trece, Patria rămâne”.

„În acest an este ceasul de vârf al unioniştilor. Aniversarea centenarului a răscolit în ei cele mai iraţionale şi întunecate emoţii şi pasiuni. Au devenit foarte perfizi şi agresivi şi, din păcate, multă lume a căzut pradă acesti isterii”, a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Şeful statului consideră că prin acţiunile întreprinse în contextul Centenarului, „multe autorităţi din statul vecin şi-au arătat adevărata faţă şi intenţie”. 

„Dar va trece şi această perioadă şi spiritele se vor linişti. Timpul va trata această maladie. Unioniştii vor rămâne doar cu visul nerealizat. Şi cu ruşinea pe viaţă pentru trădarea ţării şi a neamului în care s-au născut”, a afirmat Dodon. 

„Asta este important să înţeleagă toţi cei implicaţi în isteria antistatală”, a încheiat Igor Dodon.  

cc

Menționăm că peste 100 de localități au semnat Declarații de Unire cu România. Mai mult, la sfârșitul săptămânii trecute, primarii unioniști din Republica Moldova și România au înființat o Ligă comună a aleșilor locali și au semnat un memorandum pro-unire.