covid

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Zi neagră pentru Republica Moldova. Într-o singură zi au decedat 11 persoane din cauza COVID-19

11 persoane au decedat doar într-o singură zi din cauza noului tip de coronavirus. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 261. În același timp, potrivit Ministerului Sănătății, încă 54 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, după procesarea a 478 de teste de laborator. 53 cazuri cu transmitere locală și 1 caz de import (Federația Rusă). De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au fost confirmate 7147 de cazuri de COVID-19.

Mai multe

Parlament

ULTIMA ORĂ! Trei deputaţi de la PDM părăsesc formaţiunea şi aderă la PRO MOLDOVA

08-05-2020 09:15

Ruptura din Partidul Democrat din Moldova pare să capete proporţii. Trei deputaţi democraţi au anunţat în această dimineaţă că părăsesc rândurile formaţiunii PDM şi aderă la Pro Moldova, condus de Andrian Candu. Este vorba de deputaţii Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc şi Oleg Sîrbu.

"În urma discuțiilor care au avut loc la ultima sedință a fracțiunii PD am înțeles definitiv că nu mai suntem o echipă, capabilă să facem fata provocărilor de ultima oră, iar luptele interne duc la dezintegrarea acestei formațiuni politice! Astăzi, împreună cu colegul Vladimir Vitiuc am decis să răspundem apelului fostului coleg Andrian Candu cu privire la necesitatea consolidării opoziției parlamentare în baza unui bloc de solidaritate națională", a scris Violeta Ivanov pe o reţea de socializare. 

ivanovvitiucsirbu