dodon

(VIDEO) Dodon își amenință oponenții politici și îndeamnă oamenii la destabilizare: „Până nu primesc înapoi în bot, ei nu înțeleg”

Corina Bezer

„Până pe 1 noiembrie noi nu i-ar criticat (n.r. oponenții politici), nu le-am spus pe nume. Dar ei au întrecut măsura. Până nu vor primi înapoi un pumn în bot, nu vor înțelege. De aceea, trebuie să fim mai duri, trebuie să le răspundem. Eu vă promit că vom apăra victoria noastră. Și dacă va fi nevoie să ieșim aici, în stradă, pentru a apăra victoria, vom ieși cu toții. Vom ieși sau nu?”, a punctat Igor Dodon plin de furie, în cadrul discursului ținut în limba rusă în fața mulțimii. 

Participanții au scandat „Victorie”, „Moldova pentru Dodon” și „Dodon președinte”. Aceștia au adus afișe cu mesajele „Nu – închiderii școlilor”. Majoritatea participanților au purtat veste de culoare roșie, care aveau înscripționat pe spate mesajul „președinte de încredere”. Evenimentul s-a desfășurat în pofida faptului că în Chișinău este în vigoare codul roșu de alertă în legătură cu pandemia de COVID-19. Iar de distanță socială, nici nu a fost vorba, în timp ce mulți participanți nici nu au purtat măști de protecție.