Candidații unioniști se susțin reciproc

(VIDEO/ FOTO) Candidații unioniști se susțin reciproc

Corina Bezer

Astăzi, candidatul din partea Partidului Liberal pe circumscripția nr. 26, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, candidatul independent de pe circumscripția nr. 33, directorul Liceului „Gh. Asachi”, Boris Volosatîi, dar și candidatul independent pe circumscripția 40, primarul or. Cimișlia, Gheorghe Răileanu, și-au dat întâlnire astăzi în satul Sagaidac, raionul Cimișlia. 

Candidații unioniști se susțin reciproc

Aceștia au discutat cu localnicii, le-au ascultat doleanțele și au pus la punct un plan de acțiuni pentru a promova unirea împreună în viitorul Parlament. 

Candidații unioniști se susțin reciproc

Totodată, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi le-a înmânat o diplomă de onoare pentru promovarea patriotismului lui Boris Volosatîi și Gheorghe Răileanu. Îi susțin plenar pe Boris Volosatîi și Gheorghe Răileanu și consider că sunt cei mai demni și merituoși candidați de pe circumscripțiile 33 și 40, care merită votul dumneavoastră și merită să reprezinte acest popor, cu demnitate – în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat Vlad Bilețchi. 

Candidații unioniști se susțin reciprocCandidații unioniști se susțin reciproc

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie. 

VIDEO – https://www.facebook.com/vlad.biletchi94/videos/2056904004398621/