ff

(VIDEO) Unionistul Vlad Bilețchi l-a pus la zid pe socialistul Dinari Cojocari. Vezi replicile celor doi

Corina Bezer

„Spuneți, vă rog, de ce din clipa în care domnul Dodon a câștigat alegerile prezidențiale au dispărut corturile din fața Parlamentului, au dispărut protestele și ați votat cu democrații de 484 de ori în Parlament? Cum s-a întâmplat că din opoziție v-ați transformat în guvernare și cum ați spus anterior – nu aveți dosare finalizate, nu există probe că ați fi vinovat, în timp ce toți ceilalți au dosare, sunt persecutați și așa mai departe?”, l-a întrebat Vlad Bilețchi pe socialistul Dinari Cojocaru. 

De cealaltă parte, socialistul nu a putut veni cu un răspuns concret la întrebare.

„Am mai multe dosare penale. Referitor de ce s-au închis corturile. Păi dumneavoastră ați spus că orice inițiativă ce ține de societate trebuie susținută, indiferent de la care partid vine”, a declarat Dinari Cojocaru. 

„Ce legătură are asta cu corturile și protestele atunci când erați gata să intrați în Parlament să dați jos guvernarea și să obțineți alegeri anticipate? De ce ați renunțat la această idee, ați susținut guvernarea și ați votat acest sistem electoral mixt?”, a insistat unionistul Vlad Bilețchi. 

„Corturile, atunci când deja…. În primul rând la acele manifestări… Noi nu am renunțat la manifestări. De atunci avem peste 200 de manifestări care au fost făcute în…pe teritoriul Republicii Moldova, împotriva actualei guvernări”, a răspuns ezitant socialistul. 

Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, unionistul Vlad Bilețchi, va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.