kkk

Comentariu// Despre sănătate şi boală: Terapii şi tratamente naturiste, complementare, medicină populară, medicină alternativă

Corina Bezer

Iar dacă apare boala, trebuie să înţeleagă că nu este ceva întâmplător. Trebuie să caute adevărata cauză a bolii, profundă, spirituală, pentru a înţelege de ce merită acest lucru sau ce avertisment reprezintă. Şi abia după ce elimină cauzele primare, va reuşi să anuleze în totalitate şi efectul – manifestarea bolii. Şi cea mai bună metodă de anulare a manifestării bolii este cea naturală, pentru că omul face parte din Natură.
Dacă vreţi să fiţi sănătoşi şi fericiţi, nu uitaţi că faceţi parte din Natură, sunteţi cel mai frumos şi cel mai de preţ lucru din Creaţie. Respectaţi-o! Nu uitaţi asta!
Mintea poate îmbolnăvi sau vindeca, omul alege prin atitudine. Totul depinde de noi cum vedem aceste lucruri și cum le primim.

Incercati si in mod sigur va veti simti mai bine dupa ce veti ajunge acasa; aveti incredere in remediile naturale (cele de la bunica) atunci cand considerati ca aveti nevoie de pastile; acestea din urma nu fac decat sa creeze, treptat, dependenta si chiar sa va afecteze organismul. De asemenea, recomand din cand in cand o baie relaxanta cu miresme incantatoare pe fundalul unei muzici care va face sa vibrati; iata cum veti avea garantia unui somn profund si linistit, care va va pregati pentru o noua zi.

Totodata, va recomand sa cititi (e un mod educativ de relaxare), delectati-va mintea cu operele marilor scriitori, cu diferitele documentare difuzate la televizor sau cu orice carte care considerati ca merita citita; caci din cuprinsul ei, in mod sigur veti afla ceva nou, interesant si poate chiar nebanuit – fiecare carte are farmecul ei, secretul ei, provocarea ei.

Și nu în ultimul rând – lasati ura, invidia, conflictele deoparte; nu va încărcați sufletul cu ele, imaginati-va ca fiecare incercare la care ati fost supus a fost doar o purificare, o modalitate prin care aspectele frumoase din viata dumneavoastra sa fie mai vizibile, sa va bucurati de ele si sa le apreciati mai mult.

Autor: Elena Galben, reporter stagiar