Cum avem grijă de părul nostru pe timp de toamnă

Cum avem grijă de părul nostru pe timp de toamnă

Corina Bezer

1. Folosește tratamente cu ingrediente naturale 

Acestea sunt foarte eficiente, și redau părului strălucire și suplețe. Poți opta pentru o mască din gălbenuș de ou și ulei de jojoba, sau o mască de avocado.

2. Scurtează vârfurile

Evident că prin această procedură părul tău nu va deveni mai sănătos de la rădăcină, însă cu siguranță va arăta mai sănătos! Știai că un păr cu un aspect sănătos și strălucitor îți dă mai multă încredere? Testează!

3. Folosește un șampon special

Decât să vezi efectele schimbării hormonale, mai bine te-ai asigura că folosești din timp un șampon creat special pentru căderea părului.

4. Tratează-ți părul cu mai multă grijă

În special în lunile în care acesta este mai fragil, este necesar să nu îți stresezi părul. Nu trage de el, folosește perie cu perii din lemn și nu din plastic și nu îți încărca părul cu prea multe produse cosmetice. Piaptănă-te cu grijă pentru a evita să rupi firele de păr.

5. Uscatul părului

Alege să nu usuci părul întotdeauna cu uscătorul de păr și dacă o faci, investește într-un uscător de păr cu efect de ionizare prin ioni negativi. Ionii negativi hidratează părul în profunzime, acționând ca o barieră împotriva deshidratării și a factorilor negativi din atmosferă.

Autor: Elena Galben, reporter stagiar