coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 22 de cazuri noi de coronavirus înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 199

Încă 22 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, patru sunt de import, iar alte 18 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul victimelor ajunge la 199. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Printre cei infectați se numără și patru angajați medicali din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală.

Mai multe

spital Moldova

NEWS ALERT// Încă 15 cazuri de infectare cu coronavirus. Bilanțul victimelor ajunge la 109

23-03-2020 17:12

Încă 15 persoane din Republica Moldova au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Anunțul a fost făcut de Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic al Situațiilor Excepționale.

Dintre cele 15 cazuri noi, patru sunt de import, după ce 2 persoane au revenit din Franța, o persoană - din Poceaev, Ucraina, iar o altă persoană a contactat virusul în Cehia. Alte 11 cazuri sunt cu transmitere locală, iar printre acestea se regăsește și o femeie însărcinată, care ar fi intrat în contact cu o altă persoană infectată, revenită din pelerinajul din Poceaev, Ucraina. 

Totodată, Viorica Dumbrăveanu a mai anunțat că încă un medic a fost depistat pozitiv cu coronavirus. În continuare, 10 persoane rămân în stare gravă.