zodiac

Secrete de frumusețe ale femeilor în funcție de zodie

Nicolae Sîli

Iată care sunt secretele de frumusețe ale fiecărei zodii în parte:

Berbec

Punctul forte al berbecilor este capul. Fata frumoasă ar trebui încadrată cu o tunsoare și o culoare potrivite. Blondul sau șuvițele blonde pot fi o alegere foarte bună. Chiar dacă ești o persoană activă și tot timpul ocupată, nu neglija machiajul. Puțin machiaj te va face să te simți cu totul altă persoană.

Exemplu: Kate Hudson

Taur

Femeile din zodia taur sunt voluptoase, cu curbe apetisante. Recomandarea pentru ele este să nu își neglijeze pielea. Buzele ar trebui puse în evidență: creion, ruj, luciu pentru un efect WOW!

Exemplu: Penelope Cruz

Gemeni

Femeile din zodia gemeni au o față foarte frumoasă și expresivă. Ele au avantajul că pot încerca tot timpul o tunsoare nouă, un machiaj nou, căci le stă bine cu aproape orice. Femeile „Gemeni” ar trebui să pună accentul pe umeri, să-și tonifieze brațele și să își facă regulat manichiura.

Exemplu: Angelina Jolie

Rac

Femeile „Rac” sunt foarte seducătoare, voluptoase. Ele ar trebui să acorde o atenție sporită decolteului și să nu uite niciodată de cremele hidratante pentru piept.

Exemplu: Pamela Anderson

Leu

Pentru femeile „Leu”, emblema este părul, pe care și-l poartă mândre ca pe o coamă. De asemenea, zâmbetul este arma lor forte, deci dinții ar trebui îngrijiți. Un ruj roșu puternic este mai mult decât potrivit.

Exemplu: Jennifer Lopez

Fecioară

Femeile din zodia Fecioară afișează un aer naiv, inocent. Unele dintre ele preferă naturalețea, pe când altele petrec ore întregi în fața oglinzii pentru a-și ascunde imperfecțiunile. Ambele tabere ar trebui să învețe una de la alta și să ajungă la o cale de mijloc: un machiaj proaspăt care să le scoată în evidență trăsăturile frumoase.

Exemplu: Beyonce Knowles

Balanță

Femeile „Balanță” sunt frumoase, elegante. Ele ar trebui să-și pună în evidență ochii cu un rimel de calitate. Câteva cursuri de machiaj n-ar strica pentru a învăța cum să aducă armonie în look-ul lor.

Exemplu: Gwyneth Paltrow

Scorpion

Femeile „Scorpion” sunt misterioase și au un look magnetic. Ele nu au nevoie decât de un rimel și un luciu de buze care să le scoată în evidență frumusețea naturală.

Exemplu: Demi Moore

Săgetător

Femeile „Săgetător” nu se tem să iasă în mijlocul mulțimii. Nu pun mare accent pe machiaj sau coafură, ele sunt frumoase grație spiritului lor entuziast. Lor le place să își lase părul să fluture în vânt, deci accentul se pune pe produsele de ingrijire ale podoabei capilare.

Exemplu: Tyra Banks

Capricorn

Femeile „Capricorn” vor să fie tot timpul în centrul atenției și fac tot ce le stă în putință ca să ajungă acolo unde își doresc. Pentru ele, vizitele la salonul de înfrumusețare au o precizie militară.

Exemplu: Kate Middleton

Vărsător

Femeilor „Vărsător” le place să experimenteze, așa că nu ar trebui să te mire dacă le vei vedea vreodată cu părul albastru sau cu pierce în nas. Câteva lecții de la un make-up artist n-ar fi de neglijat.

Exemplu: Jennifer Aniston

Pești

Femeile „Pești” sunt romantice și visătoare. Ele au o alură misterioasă. Ochii frumoși ar trebui scoși în evidență cu un machiaj corespunzător, la fel și picioarele care ar trebui tonifiate, iar pedichiura să fie impecabilă.

Exemplu: Eva Longoria