Dieta-minune

Silueta perfectă nu mai e doar un vis!Tratamentul – minune care te scapă în doar șapte zile de tot surplusul de grăsime.

Nicoleta Furdui

Lucrul de care nu ne dăm seama noi, de fapt, este, că acele concursuri, reclame sau reviste de modă nu promovează mereu realitatea. Din nefericire, pentru a avea o siluetă perfectă, de multe ori, suntem dispuse să ne sacrificăm sănătatea, iar acesta nu e deloc un lucru benefic pentru noi.

Ei bine, nu mai e nevoie, pentru că specialiștii în domeniu au descoperit modalitățile-minune datorită cărora vom ajunge, în cel mai scurt timp, să ne bucurăm de silueta visată:                                                                                            

1) Dieta cu  ghimbir: Se curăță  coaja de la o rădăcină de ghimbir  proaspăt, se amestecă cu un de ardei iute pisat, iar peste ele se adaugă trei lingurițe de scorțișoară, două lingurițe de miere de albine  și zeama de la patru lămâi. Din acest amestec se ia câte o linguriță înainte de fiecare masă.                                                                                                                                                        

2)Plimbări în aer liber: În fiecare dimineață și seară  se face câte o plimbare în aer liber timp de câte  jumătate de oră fiecare.                                                                                                                                                                                                                                                      

3)Consumarea unor cantități mari de lichide: În primele două zile e recomandată consumarea a cel puțin câte trei litri de apă pe zi, iar în celelalte cinci, minim câte doi litri și jumătate.                                                                                                                      

4)Exercițiile: În fiecare zi se practică minim câte zece minute de exerciții în stil liber.                                                                            

5)Mâncarea la ore fixe: Nu există oarecare restricții în ceea ce privește mâncarea.Totuși, pentru a avea rezultate cât mai vizibile e necesar, ca în această săptămână, să excludem pe cât posibil din alimentație produsele făinoase, grăsimile și dulciurile. De asemenea se recomandă ca mesele să fie luate  la ore fixe în fiecare zi.                                                                                            

Acest tratament miraculos garantează o siluetă de invidiat în cel mai scurt timp cu putință, fără a include mersul la sală și alte sacrificii.  Efectul e unul nemaipomenit! Nu  ezita să-l încerci și tu!