ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

Coronavirus România

13 persoane au decedat în România din cauza pandemiei de coronavirus

25-03-2020 09:39

Treisprezece persoane din România au decedat din cauza noului coronavirus. Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani, tranferată în seara zilei de 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Femeia fusese internată la Terapie Intensivă în 21 martie.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, persoana decedată a avut istoric de călătorie în străinătate. Venise din Spania (Madrid) și s-a aflat în autoizolare la domiciliu din 20 marti. Femeia suferea de afecțiuni preexistente - diabet, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică. 

În România au fost confirmate, până acum, 794 de infecții cu coronavirus. 79 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.