Optimist

5 paşi pentru a deveni mai optimist

Mihai Matcovschi

Istoria ne-a arătat că acele persoane care privesc lumea cu optimizm sunt acelea care au obţinut succes.

Îţi propunem 5 paşi care le poţi realiza fără mare efort pentru a fi mai optimist:

1. Exprimă-ţi muțumirea

  Recunoștința instantaneu vă va pune în legătură cu sentimentul de iubire, carte vă va aduce un val de emoţie pozitivă. Astfel în cazul în care dragostea este prezentă, frica și toate celelalte emoții negative nu vă vor putea influenţa.

2. Devin-o acea persoană care oferă ajutor fără a cere ceva în schimb

  Veţi scăpa instantaneu de energia negativă, acordând ajutor necondiționat altora, împărtășindu-vă cunoştinţele sau oferind sfaturi. 

3. Controlează-ţi respiraţia

Respiraţia este punctul de legatură între corp şi minte. Dacă poţi să-ţi controlezi respiraţia în orice moment, în orice situaţie, atunci poţi să controlezi orice, spune dr. Hedi Hoka. Prin alte cuvinte persoanele care au capacitatea de a-şi controla respiraţia î-şi pot controla viaţa.

4. Vizualizează-ţi succesul

Mulţi oameni de succes au ştiut de acest pas care ulterior i-a ajutat în atragerea a ceea ce ei îşi doreau şi tindeau spre aceasta. 

5. Meditează

Meditarea este una din cele mai eficiente căi în a te face mai optimist. Aceasta te va ajuta să-ţi elibereze emoțiile negative și să te conecteze cu sinele tău superior. O poţi face chiar şi acasă, loul unde spaţiul familiar şi intim te va ajuta să te relaxezi mult mai repede decât în locurile necunoscute.

Implementează aceste sfaturi şi îţi garantăm că vei deveni mai optimist şi vei avea mai mult suuces!