De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 2 ore

bs

Brio Sonores, câştigătorii sezonului 4 „Românii au talent“, în concert caritabil la Iaşi

Daria Capațîna

Ieşenii sunt invitaţi vineri, de la ora 19, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu“ Iaşi, la concertul caritabil „MAI plin de zâmbete, MAI plin de speranţă“, susţinut de Brio Sonores şi Essenza Quartet, menționează ziaruldeiasi.ro.

Acesta a rămas cu sechele după o operaţie făcută în 2013, iar în prezent se află în spital la Bucureşti, unde încearcă să se îngraşe pentru a se putea opera din nou.

Evenimentul va fi moderat de jurnalista Maura Anghel, iar invitaţii care vor susţine evenimentul sunt câştigatorii sezonului 4 „Românii au talent“. Brio Sonores este un band format din 7 membri din Republica Moldova care s-a înfiinţat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinţii Trei Ierarhi“ de lângă Mănăstirea Zărbiceni, fiind iniţial un cor bisericesc. În 2013 au început să abordeze genul de muzică pop-operă cunoscând de atunci un mare succes.Au participat la diferite concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale, diferite emisiuni televizate, dar cel mai mare succes l-au avut când au participat la emisiunea „Românii au talent“.

Momentul de deschidere al evenimentului va fi asigurat de Essenza Quartet, un proiect îndrăzneţ ce are ca scop promovarea muzicii de calitate printr-o formulă inedită. Grupul este format din patru fete: Patricia Iacob, Petrişor Diana, Ruxandra Trofin şi Mertic Diana, care promovează frumosul prin cântecele la vioară, oboi, violă şi violoncel.

„„

Biletele se găsesc la Cărtureşti Palas, Carrefour ERA, iar pentru mai multe detalii puteţi suna la numerele de telefon: 0748.678.331 şi 0748.938.886. 

Sursa: ziaruldeiasi.ro