Moldo Crescendo

Proiectul de muzică clasică „Moldo Crescendo”, ajuns la ediția a IV-a. Să îi susținem și în acest an

Daria Capațîna

Anul acesta, cei din cadrul „Moldo Crescendo”  își propun să continue tradiția începută cu zece concerte: trei în Moldova – Chișinău, Bălți și Cahul și șapte în România – Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara și București. Pentru ca să le reușească acest lucru, ei au nevoie de susținerea noastră! Dragi iubitori de muzică clasică și voi cei care o veți îndrăgi ascultându-i pe muzicienii de la „Moldo Crescendo”, puteți susține această frumoasă inițiativă AICI. Acesta este felul lor de a întreba „Doriți să vă cântăm?”. Până la șfârșitul campaniei au rămas 13 zile.

„Am ajuns la ediția 4 datorită publicului. De 4 ani publicul ne susține cu donații, share-uri, like-uri și povestesc prietenilor despre noi. Așa am putut să rămânem independenți și să ne urmăm scopul. Ne bazăm pe susținerea oamenilor care vor să ne asculte. Ne vedem la concert!”, a spus Diana Barbas, membru organizator.

La concertele „Moldo Crescendo” se oferă cursuri expres de istoria muzicii, se explică muzica pe care urmează să o audiați, astfel o puteți înțelege și vă puteți îndrăgosti cu adevărat de muzica clasică!  Programul de anul acesta include nu doar concerte! Trei fotografi din România, vor fotografia cele trei concerte din Moldova. Igor Schimbător, Ramin Mazur și alți 5 fotografi din Moldova, vor fotografia concertele din România. La ediția a 3-a „Moldo Crescendo” au implicat 3 tineri artiști la crearea unui film documentar despre experiența din timpul festivalului. Anul trecut au făcut un scurtmetraj fantastic și își doresc să facă din asta o tradiție. Inspirați de cei de la The Beatles, își doresc să aibă și un bus colorat cu care să călătorească dintr-un oraș în altul.

Pentru mai multe detalii, fă click AICI.