Centru de plasament pentru animale Orhei

Centrul modern de plasament pentru animale fără adăpost din Orhei își mărește capacitatea

Carolina Stoian

De la inaugurare până în prezent, Centrul de plasament pentru animalele fără stăpân din orașul Orhei a găzduit peste 170 de maidanezi.Pentru aceasta au fost create condiții moderne și care corespund tuturor cerințelor sanitare. Animalele primesc îngrijiri medicale de la veterinari calificați și beneficiază de hrană specială. Pe lângă confortul oferit animalelor, Centrul îsi arată eficiența, de la deschiderea lui nefiind înregistrate cazuri de atac ai maidanezilor asupra oamenilor.

Centru de Plasament Orhei

Odata cu mărirea capacitătii, centrul va  putea găzdui circa 250 animale făra stapân. Centrul îsi propune ca scop eliberarea totală a străzilor cât și oferirea de adăpost și hrană pentru maidanezi.

Maidanez de la Centru de Plasament

Pentru intervenția centrului a fost deschisă și o linie fierbinte- 060196565  la care locuitorii orașului Orhei pot apela oricând și sesiza grupul de intervenție a Centrului,  pentru a se deplasa la fața locului și a prinde animalele.

Pentru o eficiență mai mare, Centrul a lansat serviciul ADOPTĂ-MĂ, care permite luarea în adopție a unui câine. Mai multe detalii gasiți pe pagina de facebook al centrului.