Spider strings

Despre ”Spider Strings” sau cum tinerii au petrecut vara pe note muzicale

Daria Capațîna

Organizatoarele evenimentului:Andreea Bolea, Iuliana Vindereu, Ecaterina Starașciuc, Ana-Maria Gore, Nastea Sturza, Mădălina Cebuc și Mădălina Bubuioc au fost participante ”UpGreat” ediția „Event Management”. ”Spider Strings” a reprezintat proba de foc a tuturor cunoștințelor acumulate în cadrul proiectului.

Spider strings

”Ne-am gândit inițial la un concert, apoi ne-am întrebat ce ar atrage lumea și ce ne-ar place nouă să facem. Mai târziu au început pregătirile care ne-au luat 6 zile. Eram în căutarea unui local atipic și accesibil din punct de vedere financiar. ”Muzeul Zemstvei” s-a dovedit a fi perfect, este o clădire cu miros de istorie. În final, am decis să facem ceva ce ar reliefa dragostea noastră pentru artă, pentru că toate suntem legate de acest domeniu. Drept rezultat, am organizat o expoziție îmbinată cu un concert. Prietenii noștri s-au dovedit a fi foarte receptivi pentru a participa. Ne dorim să lărgim publicul tinerilor interpreți.”, ne-a povestit Mădălina Cebuc, una dintre organizatoare.

Galeria de artă a fost acompaniată de muzica celor mai tineri interpreți din țară. Am avut ocazia să descoperim tineri talentaţi precum: Alina Frecăuțanu, Delia Tronciu de la ODIP, Altă Planetă, Laurențiu Coțaga, Danna Odagiu, Iana Oleinic și Cristina Cebanu.

„Am vrut puțină libertate. Pe scenă am fost doar eu și chitara și am putut să cânt din suflet, să fiu mai deschis”, ne-a mărturisit Laurențiu Coțaga, membru al trupei ”Pata de Ceai”

Spider strings

”Mă așteptam ca evenimentul să fie unul drăguț și așa a și  fost. Publicul a fost superb, oameni frumoși si atmosferă plăcută. Organizarea a fost una bună , tinerii organizatori au facut o treabă excelentă. Ideea evenimentului a fost una super, mai ales că am putut să ne simțim bine și să  creăm niște amintiri extraordinare în ultimele zile de vară.” ne-a dezvăluit Delia Tronciu, membră a Asociației „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

Publicul și-a încărcat bateriile cu energie pozitivă și au avut ocazia să se distreaze  împreună cu prietenii!

”Concertul a fost ”nice”. Am avut parte de o atmosferă foarte plăcută și de oameni pozitivi! WOW!”, ne-a spus Loredana la sfârșitul concertului.

Spider strings

 

„A fost totul superb, mi-a plăcut enorm și muzica și picturile expuse.” ne-a dezvăluit Maria.

Iar de la George am aflat că: ”… a fost o atmosferă familiară, deși nu știam aproape pe nimeni, mă simțeam prieteni cu toți, cred că a ieșit cum trebuia să fie”

Spider strings

 

”Am fost bucuroși să avem așa o audiență mare și o atitudine pozitivă a acesteia față de picturi și de muzica care a fost interpretată. Suntem mulțumiți de ceea ce am reușit. Experiența acumulată pe parcursul organizării reprezintă o bună motivație pentru următoarele evenimente.” s-a declarat mulțumită și entuziasmată  Ecaterina Starașciuc, una dintre organizatoare.