Toamna de aur

(FOTO) Muzică, dans și bucate alese! Vezi cum s-a desfășurat Iarmarocul de Toamnă „Wow Day!” în Liceul Teoretic „Waldorf”

Mirela Hachi

Această tradiție frumoasă a avut drept scop strângerea de fonduri pentru proiecte sociale, socializarea între profesori, elevi, părinți, absolvenți si oaspeți, precum și prezentarea școlii pentru publicul larg.

„De 25 de ani, de când s-a fondat instituția, toamna și primăvara se desfășoară tradiționalul iarmaroc. Scopul acestuia este de a strânge fonduri pentru a rezolva anumite probleme ale școlii, pe care statul nu le poate soluționa. De 6 ani iarmarocul îl numim WOW Day, ceea ce înseamnă Waldorf One World, adică Waldorf este o lume care se solidarizează prin astfel de evenimente. Totodată, de 6 ani, din banii strânși ajutăm instituții Waldorf din diferite colțuri ale lumii: Zimbabwe (Africa), Guatemala, Haiti (America Latină), care activează în baza sistemului Waldorf și au nevoie de susținere, pentru că sunt la început de activitate”, a declarat Liviu Dascăl, fostul director al liceului.

Vizitatorii au fost așteptați cu frigărui, sarmale, dulciuri, biscuiți si băuturi răcoritoare.

Organizatorii l-au chemat ca invitat special pe Adrian Ursu, care a încins atmosfera.

„Este absolut minunat! Eu particip și cred în astfel de campanii. Este bine că cei mici sunt învățați să-i ajute și pe alții. Mă bucur mult că pot contribui și eu”, a declarat Adrian Ursu.