„Hai la școală”

”Hai la Școală!” – eveniment de caritate în preajma zilei de 1 septembrie

Daria Capațîna

Acest eveniment este organizat cu scopul de a ajuta copiii din familii social vulnerabile şi cu dizabilităţi să se pregătească de şcoală cu toate cele necesare. Este invitată toată lumea să contribuie de la mic la mare ca să facem la Primul Sunet la toţi elevii sărbătoare. Orice contribuţie este binevenită!”, anunță organizatorii.

Persoanele prezente la „Hai la școală” vor avea ocazia să participe la mai multe activități contra cost: bătălie cu baloane de săpun, dansuri, pictură pe față, momente de magie cu magul Igor, iar banii adunați vor fi folosiți la procurarea celor necesare pentru școală, ce în final vor fi oferite beneficiarilor prin Intermediul Organizaţiei ,,Insula Fericirii” şi Grupului de Iniţiativă ,, Înger Invizibil”.

Prin intermediul paginii de Facebook a evenimentului organizatorii ne fac cunoștință cu unii dintre beneficiarii evenimentului de caritate:

Acești 4 copii sunt din Satul Tabăra, Comuna Vatici, 3 din ei vor merge la şcoală ! Vor fi nespus de fericiţi dacă vor avea la 1 Septembrie cîte un ghiozdan şi rechizite în ele! 

 Vă mai prezentăm o familie cu mulţi copii din s. Valea Rusului, o familie unde tata munceşte din greu să întreţină 4 copiliţe, soţia şi soacra bătrână şi bolnavă! Aceşti copii au speranţa că la 1 Septembrie vor merge pregătiţi de Şcoală! 

hai la scoala

 

Mai multe detalii despre eveniment – AICI

 

LiberTV face un apel la solidaritatea și generozitatea cititorilor săi și îi îndeamnă să participe la eveniment!