Marin Danuța

Marin Danuța: „Este foarte important ca cei ce simt și sunt români cu trup și suflet să poată avea reprezentantul lor în Parlamentul Republici Moldova”

Corina Bezer

hh1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânărul Marin Danuța?

Am 19 ani și am absolvit IPLT „Grigore Vieru”. De un an și cinci luni sunt membru activ al Asociației „UNIREA-ODIP”. Sunt pasionat de muzică, iar visul meu este să trăim în România Mare. 

dd

2. Te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Din clipa când am cunoscut acesti tineri și i-am văzut cât de tare își iubesc Țara , cât de tare își doresc o țară mare și frumoasă ca soarele sus pe cer. din acel moment am devenit și eu membru ODIP Și muncesc alături de colegii mei informând populația Republici Moldova despre toate avantajele unirii. Consider că doar așa avem șansa unui viitor mai bun. 

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Eu cred ca este foarte important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Parlament pentru a putea reprezenta majoritatea unionistă. Este corect ca cei care simt românește și sunt români cu trup și suflet să poată avea reprezentantul lor în Parlamentul Republicii Moldova.

dd

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Sunt convins că Vlad Bilețchi este persoana potrivită care ar putea să ne reprezinte în Parlament. Muncind alături de Vlad l-am cunoscut foarte bine și de fiecare data când își punea un scop îl duceam mereu la bun sfârșit. Eu susțin candidatul Vlad Bilețchi și eu votez ca unionistii să poată avea reprezentantul lor în parlamentul de la Chișinău. Doamne ajută! Trăiască România mare!

FF

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.