...

Poliția de Frontieră are 24 de angajați noi

Elena Mudrâi

 Cea de-a doua promoție de absolvenți ai Academiei ”Ștefan cel Mare” a MAI, pregătită pentru Poliția de Frontieră, s-a prezentat la sediul Departamentului pentru a-și perfecta pachetul de documente și a cunoaște subdiviziunile de frontieră, unde tinerii vor debuta ca angajați cu drepturi depline.  Aceștia vor fi angajați în subdiviziunile de frontieră cu necesitate acută de cadre și se vor regăsi în funcții primare de ofițeri, șefi superiori sau șefi de schimb. 

Până la momentul semnării contractelor de muncă, absolvenții au avut o întâlnire cu șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Valentin Fiodorov, care a venit cu un mesaj de felicitare din partea conducerii instituției.

Vreau să vă felicit pentru faptul că aţi avut răbdare, curaj şi ați depus sârguință pe parcursul anilor de studii ca, începând de astăzi, să vă încadrați în marea familie a Poliției de Frontieră. Vă începeţi cariera într-un moment de ascensiune în instituție, unde sunt asigurate condiții bune de muncă, dezvoltată infrastructura subdiviziunilor de frontieră și se menține o dotare permanentă cu echipament modern. Astfel, am convingerea că vă veți face datoria cu profesionalism, destoinicie și implicare activă” a spus Valentin Fiodorov. 

 Anul trecut, Academia ”Ștefan cel Mare” a MAI a pregătit 26 de specialiști în domeniul securității frontierei.