De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 18 ore

Safina

PREMIERĂ în Moldova: Renumitul tenor italian Alessandro Safina pe scena Palatului Național din Chișinău

Daria Capațîna

Tenorul a interpretat hituri mondiale acompaniate de orchestra simfonică. Printre piesele care au răsunat pe scenă se enumeră: ”O Sole Mio”, ”Santa Lucia” şi “Luna”. Cea din urmă piesă a servit drept coloană sonoră a serialului “Clona” și i-a adus tenorului un mare succes acum câţiva ani.

Alessandro Safina a interpretat, piesa pentru care este cunoscut: ”Luna”, împreună cu membrii formației ”Brio Sonores”.

””

Aceștia au postat, pe pagina lor de Facebook, un mesaj prin care își destăinuie experiența:

” Dragii noștri, vrem să  împărtășim emoțiile fantastice pe care le-am trăit azi alături de legenda Alessandro Safina la Palatul Național din Chișinău. A fost o premieră pentru Moldova și ne bucurăm că am putut să împărțim aceleași emoții pe scena noastră!”

””

Menționăm că Alessandro Safina a concertat pe cele mai prestigioase scene și are o carieră strălucitoare în domeniul operei. El a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Popularitatea tenorului italian a cunoscut o creștere începând cu anul 2000. Această ascensiune a renumelui se datorează viziunii lui Alessandro Safina asupra muzicii clasice, pe care o îmbină cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat, și pe care acesta îl numește „Opera-Rock”.

 Liber TV susține și promovează activitățile culturale și își îndeamnă cititorii să participe activ în cadrul acestora!