...

Se caută director executiv la Asociația Patronală din Industria Ușoară

Elena Mudrâi

 Printre responsabilitățile acestuia se numără: gestionarea proiectului „Din inimă”, a campaniilor de promovare, elaborarea strategiilor şi planurilor de dezvoltare a asociaţiei,a bugetului anual de venituri şi cheltuieli, prezentarea rapoartelor către Consiliului de Administrare şi/sau Adunării Generale referitor la activitatea asociaţiei, atragerea membrilor noi. 

Candidatul ideal are experiență anterioară în poziții de management sau dezvoltare organizațională de minim 3 ani, experiență de lucru cu donatori străini, organizații guvernamentale și alte instituții de resort, abilități de leadership și lucru în echipă, experiență în managementul proiectelor și accesarea de finanțări, bune abilități de comunicare scrisă și verbală, de relaționare și socializare, cunoașterea limbii engleze și ruse, capacitatea de prioritizare a sarcinilor şi de respectare a termenul limită.

Care sunt toate cerințele, responsabilitățile, dar și beneficiile pregătite pentru viitorul director executiv – aflați aici.

 Persoanele interesate de această funcție, sunt rugate să transmită CV-ul până la data de 20.07.2016 pe adresa de email: [email protected]
Doar persoanele selectate vor fi contactate și invitate la interviu.