ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

Cătălin Caragea

Solistul trupei 7 klase, Cătălin Caragea, a fost găsit mort în locuința sa

24-03-2020 12:58

Solistul trupei 7 KLase, Cătălin Caragea, în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort în această dimineață în apartamentul său din Chișinău.

Acesta a fost găsit strangulat cu o curea.  Poliția a fost alertată în această dimineață, la ora 3:21, de o rudă a tânărului, venită să vadă ce s-a întâmplat după ce interpretul nu răspundea la telefon. Potrivit oamenilor legii, semne de moarte violentă pe corpul acestuia nu au fost depistate decât cele caracteristice strangulării.

7 klase

S-a stabilit că acesta locuia de unul singur. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la acest gest, a mai precizat ofițerul de presă.

Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio. Trupa 7 Klase a lansat mai multe hituri, unul dintre ele plec din Chişinău.