lasm quest

Vezi cum s-a desfășurat LAȘM Quest

Daria Capațîna

Fiecare echipă a avut un traseu prestabilit, pe care au putut să-l parcurgă doar ghicind indiciile care le-au fost oferite și realizînd niște sarcini interactive la fiecare stație a traseului său. Echipa care a parcus traseul și a revenit prima în liceu a fost Distrugătorii, a doua echipă a fost Terminator, iar pe al treilea s-a clasat echipa Bong. Cîștigătorii au primit diplome și au avut parte de niște surprize dulci. De asemenea, alte trei echipe: Masters of Puppets, Panda și Phoenix, au manifestat entuzism și s-au implicat în concurs, fiindu-le acordate diplome de participare.

lasm quest

 

Quest-ul a fost organizat de Consiliul Locatarilor al căminului LAȘM și a putut avea loc exclusiv implicării și activității voluntarilor-organizatori: Zorilă Ion, Ungureanu Mihai, Buzu Natalia, Cotelea Vlad, Eșanu Maria, Munteanu Maria, Railean Cătălina, Nicula Adriana, Codreanu Alexandru, Șagan Cătălina, Calmîc Doina, Movileanu Marcica, Păduraru Maia, Nicolaev Sanda-Maria, Badea Cristina, Boșcanean Daniel și  Postovan Andreea.

De asemenea, evenimentul a fost susținut de către Pedagogul social al liceului- Harea Maria, de  către directorul-adjunct – Cerbușca Pavel, cu acordul directorului liceului AȘM – Cristea Iurie.

lasm quest

Seara a culminat cu o serată tematică, unde elevii s-au relaxat și s-au distrat după o săptămînă de activități curriculare și teste.

Autor: Buzu Natalia