cosbuc

Vezi cum s-a desfășurat Ziua Mondială a Educației în Liceul Teoretic ”George Coșbuc” din Bălți

Daria Capațîna

Dimineața a început cu momente deosebite: profesorii au fost întîmpinați de care elevi cu voie bună,  felicitări și dedicații muzicale la chitară.  Elevii claselor 11 au organizat o surpriză pentru cadrele didactice și au dansat un flash mob. Membrii Consiliului de Elevi au pregătit un poster cu 100 de motive pentru ce le mulțumim profesorilor și un filmuleț. Atmosfera de sărbătoare predomina pretutindeni , cânta muzica , profesorii erau mai zâmbitori, iar holul liceului era înfrumusețat de echibane florale.

Elevii claselor mai mari au luat locul profesorilor și a administrației liceului

 Dodi Cristian a avut rolul de a fi directorul liceului , acesta ne-a spus :” În calitate de director m-am simțit o persoană puternică și importantă. Nu mă așteptam să fie atât de greu , dar totodată și interesant. După o asemenea zi am început să respect și să o admir mai mult pe doamna director , deoarece am înțeles ca are o funcție importantă , și cu adevărat necesită multă răbdare și responsabilitate.”

 

cosbuc

 

„Astăzi, având ocazia sa luăm locul profesorilor , ne-am simțit mai importanți.  Am înțeles câtă răbdare au bunii noștri profesori pentru a educa elevii. Sunt mândră ca am reușit sa imi îndeplinesc funcția cu succes. Am reușit ca măcar într-o zi profesorii să se simtă mai liberi și mai importanți, sa simtă atmosfera de sarbatoare.” a adăugat colega acestuia.

La finalul orelor au avut loc „Starturi vesele”, au concurat echipa profesorilor „MAXIMUM” și echipa băieților claselor 11 „Partidul Național al Bravilor”. În final a învins prietenia .

”Am avut parte de o zi reusită pe care o înscriem cu mândrie în calendarul amintirilor.” a spus, Mădălina Spânu, elevă a Liceului Teoretic ”George Coșbuc”, din Bălți

De asemenea, în această zi , în liceu a funcționat cutia postală, iar elevii au avut posibilitatea să transmită mesaje tuturor profesorilor.

Autor: Mădălina Spînu.