f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Targ de Craciun

În toate sectoarele din capitală vor fi organizate Târguri de Crăciun. Unde vor avea loc și când își vor începe activitatea

12-12-2019 16:29

Începând cu ziua de 19 decembrie 2019 și până pe 14 ianuarie 2020, în toate sectoarele Capitalei vor fi organizate târguri de Crăciun, pentru ca locuitorii și oaspeții orașului să aibă posibilitatea de a sărbători și petrece timpul liber, atât în Piața Marii Adunări Naționale, cât și mai aproape de locuințele lor.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, vizitatorii târgurilor de Crăciun se vor putea delecta cu spectacole și diverse programe cultural-artistice specifice sărbătorilor, organizate de preturi, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon: vin fiert, ceai, cafea, turtă dulce etc. Tot aici vor fi comercializate decorațiuni de sezon, suveniruri și alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă.

Târgurile de Crăciun organizate de preturi vor fi amplasate pe următoare adrese:

Sectorul Botanica – str. Teilor, 10, în preajma sediului Preturii;

Sectorul Buiucani: teritoriul C.I.E. „Moldexpo”, str. Ghioceilor 1; teritoriul adiacent CC „Zity Mall”, Calea Ieșilor, 8;

Sectorul Centru: str. Academiei, nr. 5 și nr, 7; str. Armenească, 55; str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir; parcarea C.C. „Grand Hall”; str. Grenoble, 165/4; str. Miorița, 11; str. N. Testemițanu, 23; str. Bulgară, 43.

Sectorul Ciocana: aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, în preajma Arborelui Solar.

Sectorul Râșcani: scuarul din str. Miron Costin; str. Bogdan Voievod, 1/1. 

Târgul de Crăciun din centrul Capitalei va fi inaugurat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” pe data de 21 decembrie, la ora 17:00.

În perioada curentă, preturile de sector vor stabili locațiile pentru comercializarea brazilor naturali și vor autoriza vânzarea acestora.