De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum o oră

sursa foto:www.wall-street.ro

Susține și tu campania #VremLocaluriFaraFum!

Elena Mudrâi

Un număr considerabil de internauți au apreciat postările care conțineau hashtag-ul campaniei și s-au declarat susținători ai acestei inițiative civice. Unii dintre ei au postat video-uri ingenioase, iar alții au adăugat poze sugestive prin care se declară împotriva fumatului în localurile publice și în mai multe spații închise. Printre cei care s-au alăturat inițiativei se numără jurnalistul Vitalie Călugăreanu, actorul Ghenadie Gâlcă, deputatul Valentina Stratan etc.

Campania #VremLocaluriFaraFum îndeamnă pe toți cei care sunt împotriva fumatului în spațiile publice să o spună deschis prin video cu un mesaj scurt sau poze cu impact prin care solicită să nu mai fie intoxicați cu fum în localuri publice. Important este ca postarea să conțină hashtag-ul campaniei #VremLocaluriFaraFum.

Inițiativa vine în contextul în care la 31 mai intră în vigoare prevederea Legii Antitutun, care interzice fumatul în spațiile publice închise. Acțiunea este un îndemn atât pentru fumători, care sunt rugați să nu inunde spațiul public cu miros de tutun, cât și pentru cei care nu fumează și își doresc să respire aer curat.