ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

f

OFICIAL! Valeriu Munteanu este candidatul PL la funcția de primar general al mun. Chișinău

Marți, 13 martie 2018, 20:06

OFICIAL! Valeriu Munteanu este candidatul Partidului Liberal la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

„Astăzi, Biroul Politic al Partidului Liberal, a examinat candidatura pentru funcția de Primar General al mun. Chișinău. Au fost înaintate și examinate 6 candidaturi. Prin vot majorității membrilor biroului, Valeriu Munteanu a fost desemnat candidatul Partidului Liberal pentru funcția de Primar General al mun. Chișinău”, a anunțat Partidul Liberal pe pagina de facebook.

k

Menționăm că în perioada iunie 2007 - noiembrie 2009, Valeriu Munteanu a fost primar al satului Floreni din raionul Anenii Noi. A fost ministru al Mediului, iar în prezent deține funcția de vicepreședinte al Partidului Liberal. 

Anterior, portalul de știri Liber TV a realizat un sondaj de opinie, unde cititorii au fost întrebați pe cine ar prefera să administreze capitala - vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu sau primarul interimar al capitalei Silvia Radu. Astfel, potrivit sondajului la care au participat 2200 de persoane, Valeriu Munteanu este favoritul chișinăuienilor pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

Comisia Electorală Centrală a hotărât ieri, 12 martie 2018, că pe data de 20 mai vor avea loc alegeri anticipate în municipiile Chișinău și Bălți. 

Amintim că Dorin Chirtoacă a depus cererea de demisie din funcție la 16 februarie, în semn de protest față de „ilegalitățile comise de autorități împotriva sa”. 

Cu trei zile mai devreme, la 13 februarie, edilul municipiului Bălți, liderul PN, Renato Usatîi, a renunțat la fotoliul la șefia Primăriei Bălți.