dd

DE ULTIMĂ ORĂ

(VIDEO) BREAKING NEWS! Un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbușit! Nu sunt victime

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. Din fericire nu sunt victime, întrucât locatarii au fost evacuați la timp.

Mai multe

ff

Haz de necaz! Sicriul din fața Președinției a fost furat! Unioniștii au depus o plângere la poliție

Marți, 6 noiembrie 2018, 05:41

Sicriul dăruit președintelui Igor Dodon a fost furat! Astfel, unioniștii au depus o plângere la poliție pentru a identifica făptașul.

În același timp, Asociația „UNIREA-ODIP” va organiza  un nou flashmob, cu genericul „Sicriul revine la Președinție”. Evenimentul va avea loc miercuri, 7 noiembrie, ora 12:00, în fața Președinției Republicii Moldova. În cadrul flashmobului, unioniștii vor anunța următoarele acțiuni pentru salvarea Cimitirului Eroilor Români din capitală. 

În același timp, Asociația „UNIREA-ODIP” a depus o plângere la poliție cu privire la furtul sicriului, care a fost lăsat săptămâna trecută în fața Președinției. 

gg

„I-am făcut cadou președintelui săptămâna trecută un sicriu. Dar probabil era prea frumos, și culmea, a fost furat!  Nu-i nimic domnule Dodon, mai avem unul pentru dumneavoastră! Ca să știe toată lumea că este un vânzător de morminte, vom aduce câte un sicriu în fiecare săptămână, până ce tot gardul Președinției de jur împrejur va fi un Cimitir”, anunță organizatorii.