ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

unire

Mihai Damaschin: „Existența unui al doilea stat românesc este o mare nedreptate istorică”

Joi, 22 februarie 2018, 19:29

„Adevărul învinge, indiferent de soarta celor care l-au servit.” (Gheorghe I. Bratianu)

Mihai Damaschin s-a implicat și continuă să se implice zilnic în lupta pentru cauza națională. Își dorește Unirea și nu ezită să-i încurajeze pe tinerii unioniști din Republica Moldova, care zilnic muncesc pentru Unire.

Astfel, Mihai este de părere că existența celui de-al doilea stat românesc este o mare nedreptate istorică, iar România trebuie să revină la vechile hotare. „Nu am timpul necesar pentru a corecta însumi această nedreptate. Entuziasmul și tenacitatea celor de la ODIP m-au convins că ei pot corecta starea actuală. Nu este normal ca peste 3 milioane de români să nu profite la maximum de secolul 21 doar pentru că o putere străină vrea să își proiecteze o sferă de influență în afara propriilor granițe”, a declarat pentru Liber TV Mihai Damaschin. 

Mihai Damaschin

Mihai are un mesaj pentru românii de pretutindeni: „Să se gândească la reacția celor care au înfăptuit unirea în cazul în care ar vedea clasa politică actuală și să voteze data viitoare în consecință, sau să se implice chiar ei”. 

Dacă vrei să susții și tu cauza unionistă și activitățile patriotice ale Asociației „UNIREA - ODIP”, click aici.